esmaspäev, 2. aprill 2012

PIRET: ESMASPÄEVANE "TEREVISIOON" OLI OSALISELT ETTE SALVESTATUD

"Tegelikult ma täna hommikul stuudios ei käinudki. See saade oli osaliselt ette salvestatud, kuna jõudsin alles hommikul välisreisilt," tunnistas Piret Järvis, keda võis täna näha saate "Terevisioon" ühe saatejuhina, Õhtulehe veebitoimetusele.

Varasem saadete salvestamine on aga pigem erand kui reegel. Järgmised osad tehakse Pireti sõnul ikka otse-eetris.

Lauljatar-saatejuht ei oska hetkel hinnata, kuidas välja tuli. "Pole ise salvestust veel näinud, sellevõrra on raske muljetada. Aga mulle igati meeldis seda teha. Urmas Vaino kõrval oli ikka hea ja turvaline," rääkis Järvis Õhtulehele.

Selleks, et järgmised kolm päeva õigeaegselt stuudiosse jõuda, peab Piret ärkama lausa enne kella viit. "Aga tore on vahepeal rutiini lõhkuda," leiab ta varases ärkamises midagi positiivset. Tavaliselt istub Urmas Vaino kõrval "Terevisiooni" saates Katrin Viirpalu. Möödunud nädalal anti nädalake puhkust ka Vainole ning tema asemel oli koha sisse võtnud Peeter Oja.

"Terevisiooni" järgmised saated Piretiga on ETV-s eetris teisipäeval, kolmapäeval ja neljapäeval kell 6:55 (kordused igal hommikul kell 9:45). Reedel saadet ei ole.