teisipäev, 29. mai 2012

KOIT JA LENNA VAHETASID SPORTAUTOD PEREAUTODE VASTU


22. mail andis City Motors AS tuntud muusikutele Lenna Kuurmaale ja Koit Toomele üle uued mahukad pereautod. Senistest sportlikest väikeautodest loobumine oli mõlema artisti jaoks oodatud samm, sest mõlema jaoks on mahutavus üha tähtsam.

Lenna vahetas kaheukselise Megane Coupe neljaukselise Fluence’i ja Koit pisikese Twingo Sporti universaalkerega Megane Grandtouri vastu.

"Fluence on suurem ja siia mahub nüüd hõlpsalt kõik see, mis Megane’iga alati maha kippus jääma: kostüümid, kitarrikotid ja kõik muu, mis esinemistel kaasas käib. Valge Coupe väljanägemisega on küll raske võistelda, kuid Fluence saab sellega üllatavalt hästi hakkama ja silmi maha lööma ei pea. Lisaks sellele võtab see palju vähem kütust kui kaheliitrise automaatkastiga Coupe," ütles Lenna, kelle senine auto müüdi märtsi lõpus maha 1-eurose alghinnaga korraldatud Facebooki oksjonil.

Nüüdsest uue Megane Grandtouri rooli keerav Koit Toome otsustas sarnaselt Lennaga vahetada kiire, kuid väikese Twingo RSi välja just mahutavuse pärast.

"Kui me käime bändiga kontsertidel, siis sõidame tavaliselt 9-kohalise Renault’ Traficuga. Väiksematel kahe-mehe esinemistel oleme aga käinud minu autoga. Twingosse mahtusid kitarr ja klaver millimeetri pealt ära, kuid mahutamine oli alati vähemalt 10 minuti töö. Megane Grandtour on Twingoga võrreldes küll pehmelt öeldes kõvasti rahulikum, kuid mahutamine tuleb siin see-eest kaks korda paremini välja ja see on praegu tähtsam."

Sel suvel näeb Lennat ja tema uut autot tuuril koos Märt Avandiga ning 15. juunil astub ta Valgete Ööde Festivali raames üles koos Ott Leplandiga. Koit tuuritab suvel aga koos Getter Jaaniga. Lisaks on mõlema artisti fännidel põhjust peagi silma peal hoida ka plaadipoodidel: Lenna lindistab uut plaati Stockholmis, Koit koduses Eestis.

Lisaks Koit Toomele ja Lennale keeravad City Motorsist pärit Renault’ või Dacia rooli muusikud Birgit Õigemeel ja Mart Sander ning sportlased Sten Pentus ja Maris Mägi.

City Motors AS on Renault’ ja Dacia automarkide esindaja Eestis. Alates 2002. aastast tegutseva firma eesmärgiks on pakkuda klientidele kõrgetasemelist ja kõiki tehase nõudeid ning standardeid järgivat müügikeskkonda ja teenindustaset. City Motors AS kuulub ASi Eesti Talleks gruppi.