reede, 18. mai 2012

"MINA JÄÄN" ON EDETABELITEST VÄLJAS

Täna pärastlõunal avaldati värske Eesti Top 40 edetabel, millest Lenna laul "Mina jään" on nüüd välja langenud. Kuna ET40 oli viimane tabel, kus Lenna teise, sügisel ilmuva sooloalbumi avasingel veel sees oli, siis just tänasest ei leia lugu enam ühestki edetabelist.

Kõige kauem püsiski Lenna pala ET40-s: tervelt 16 nädalat ehk 112 päeva (27. jaanuarist 18. maini), neist esikohal fantastilised neli nädalat.

Esikoht tuli ära ka edetabelites Uuno Chart, Sky Plus Top 40 ning raadiojaama Elmar Eesti lugude edetabelis - kõigis kolmes pingereas oli "Mina jään" liidriks ühel korral.

Veel saavutusi: Raadio 2-s oli laul vahepeal mängituim kodumaine lugu ja Õhtulehe koostatud raadiojaamade mängitumate kodumaiste laulude koodtabelis Eesti TOP 10 oli Mihkel Raua ja Lenna Kuurmaa kirjutatud muusikapala liidriks tervelt kuuel korral!

ETV2 muusikasaates Eesti Top 7 pidas "Mina jään" video vastu kuus nädalat, kõrgeimaks laeks teine koht.

Tasub meenutamist, et jaanuaris arutleti laulu üle Raadio 2 saates "Muusikanõukogu", kus muusikakriitikud Valner Valme ja Siim Nestor ning saatekülaline Olav Osolin andsid sellele 12 punkti 15-st.

Jääme uut singlit ootama, Lenna! :)