kolmapäev, 18. juuli 2012

KATRINIST SAI JANA KASE MANAGER

Alates selle aasta maikuust kannab Katrin Siska hoolt superstaari Jana Kase karjääri eest. Selle tulemusena on sündinud uus artist - Miss Jillion. 

Seltskonnaportaal Elu24 uuris Katrinilt, mis ägedal duol lähiajal plaanis:

Katrin, miks võtsid vastu otsuse hakata Jana Kase manageriks?

Rutiinivaba ja põnev töö. Olen viimastel aastatel vabast tahtest noori artiste nõustanud ja nüüd Janaga, saatuse tahtel kohtudes,  tuli tunne ta enda tiiva alla võtta ning lauljatariga koos paljugi väga lahedat teha. Tal on maruhea hääl, tugev karakter ja sisemine sära.

Kaua Janat tunned ja kui suurt potensiaali temas tulevikus näed?

Oleme varem korra põgusalt trehvanud, aga tema manageriks hakkasin paar kuud tagasi, täpsemalt maikuus. Jana tulevikukarjäär on otseses sõltuvuses tema tugeva tahtejõuga teha palju tööd. Olen seadnud selged eesmärgid ja usun, et kõik on võimalik.

Kas Jana võiks oma tiibu sirutada ka mujal maailmas? Kus oleks tema läbilöögivõimalus kõige suurem?

Nagu ütlesin - kõik on võimalik, kui teha sihikindlat tööd. Iga päev!  Iseendaga ja tihedas koostöös oma tiimiga. Ei mingit niisama chillimist, eesmärgid peavad pidevalt silmapiiril terendama. Ainult nii toimubki läbimurre.

Kas tegeled ka Jana stilistikaga?

Jah, koostöös valmis meil visioon ja Maarjamaa kuldsõrmed juba meisterdavad - praegu ootame uue lavakostüümi valmimist tipp-moedisainer, Ketlin Bachmann-Põldroosilt.

Kus võib Jana loomingut lähiajal livena nautida?

Me anname sellest kindlasti peagi teada. Jälgige Jana kodulehte Facebookis!

Miss Jillioni esimene laul "Miljon (Million)" (Muusika: Vahur Valgmaa, Jana Kask; sõnad: Katrin Siska, Jana Kask) avaldati 16. juulil:


Muideks, Jana ja Katrin olid 17. juulil külas Raadio 2 saates "Siin me oleme". Intervjuud saab kuulata siit.