kolmapäev, 1. mai 2013

TRIINU ÕEST KERLI KIVILAANEST SAIGI PÕHJA-TALLINNA UUS SOLIST

Ansambel Põhja-Tallinn sai täna omale uue solisti - Maia Vahtramäe asemel hakkab laulma 20aastane Tartu ülikooli tudeng Kerli Kivilaan. Konkursi võitja rõõmustab, et laulis puhtalt nagu temalt oodati, kirjutab Õhtuleht. 

"Läksin lavale ja tegin seda, mida minult oodati - laulsin puhtalt, mis on ikkagi väga oluline. Olen võidu üle äärmiselt rõõmus, sest seda ma ju soovisingi," rääkis konkursi võitja Kerli ajalehele oma esimestest emotsioonidest.

Iga esineja pidi koos Põhja-Tallinnaga esitama kaks laulu: "Lähen ja Tulen" ning "Tere tulemast". Ja kuigi publikut oli saalis vähe, võis nii mõnegi tüdruku hääles tunda ärevuse nooti. Võistlus oli pingeline ning peale lauljataride etteasteid läks bänd rahulikult arutama.

Poisid ütlesid, et nende otsus oli üsna üksmeelne. Kuid, et vältida üksteise mõjutamist, kirjutas igaüks oma lemmiku paberile ning hiljem loeti siis hääled kokku. Otsustavaks sai lauljanna lavaline olek ja laulmise puhtus. "Kerli puhul jäigi silma tema loomulikkus ning et ta ei tulnud lavale teesklema," ütleb ansambli liige Jaanus.

Ka Kerli jäi oma esituste ja muidugi bändi otsusega väga rahule. "See oli täpselt see, mida ma soovisin ja mille pärast siia tulin. Läksin lavale ja tegin seda, mida minult oodati - laulsin puhtalt, mis on ikkagi väga oluline," lausub neiu.

Juba reedel esineb Põhja-Tallinn uue solistiga Rock Cafes.