neljapäev, 2. mai 2013

PÕHJA-TALLINN SALVESTAB TÄNA ESIMESE SINGLI UUE SOLISTIGA

Foto: Arno Saar (Õhtuleht)
Alles eile valisid Põhja-Tallinna liikmed omale uue naissolisti (kelleks osutus Viljandis elav ning Tartus riigiteadust õppiv 20-aastane Kerli Kivilaan) kuid täna õhtul ollakse juba stuudios uut singlit lindistamas ja homme toimub esinemine Rock Cafe`s.

Uus singel "Kuula mind ära" on Kerli sõnul "natuke teistsugune" kui Põhja-Tallinna varasem looming: "Funky ja rütmikas, midagi väga minu maitsele," kommenteeris ta Raadio 2 saatele "Siin me oleme".

Täna hommikul kuulas ta veel üle bändi esimese albumi "Per Aspera Ad Astra", mille sõnad on tal juba kõik peas.

Küsimusele miks just Kerli bändi valiti, vastas räppar Jaanus Saks aka Wild Disease: "Kerli laulis väga puhtalt kõik ära. See oli väga ilus. Ta laulis etteantud osa täpselt nii nagu peab- ei hakanud üle pingutama."

Homme, 3. mail esineb Põhja-Tallinn oma uue solistiga Tallinnas Rock Cafe`s, esitusele tuleb täispikk kava ja loomulikult kuuleb ka uut lugu.

Muideks, Kerli valis R2 intervjuu ajaks saatesse ka muusikat ning üks kolmest palast oli Lenna "Tigedad liblikad". Kuna Lenna oli tema õe Triinu bändikaaslane, küsiti loomulikult põgusalt ka selle kohta. Kerli vastas, et tal ei ole Lennaga isiklikku kontakti olnud: "aga ta lihtsalt meeldib mulle."