reede, 3. mai 2013

ÜLLATUS: MAARJA ON TEIST KORDA EMAKS SAANUD

Eelmise aasta jaanuaris rääkis Maarja intervjuus 
Raadio 2-le vaid Dora-Liisast  ja raadiojaama
 avaldatud fotol polnud rasedusest mingeid märke
Seltskonnaajakirja Kroonika värskest numbrist selgub, et eksninja Maarja Meriste-Kivi on vahepeal teist korda emaks saanud!

Lauljatari esimene laps, tütar Dora-Liisa on praegu 8-aastane. Artiklis ei mainita teise lapse sugu, nime ega sünniaega kuid tõenäoliselt sündis ta eelmise aasta teisel poolel.

Ninjadest sai hiljuti emaks ka Lenna Kuurmaa, kelle tütar sündis märtsi alguses. Katrin Siskagi on kohe-kohe emaks saamas.

Juba aastaid Ameerikas elanud Maarja mainib Kroonikas, et ei näegi enam oma tulevikku Eestis. Talle tundub presidendi üleskutse "talendid koju!" tühisena, sest kes kas või neidki abikaasaga siin elamispinna, töökoha ja sooja leivaga vastu võtaks.

Lauljatar on viimastel aastatel Eestis käinud korra aastas, mõni aasta on vahelegi jäänud. Tänavu astub ta aga oma rokibändiga, nime all Marya Roxx, üles taaselustatud Rock Summeril.

Eestlannaga tulevad juunis suurüritusele kaasa võimsad pillimehed:
  • Trummar Vinny Appice, kes on koostööd teinud järgmiste staaridega: Dio, Black Sabbath, Heaven and Hell, Ozzy Osborune ning ta on isegi mänginud koos legendaarse John lennoniga, kui oli 16-aastane.
  • Vinny Appice on ka nii mõnegi Dio hiti kaasautor. Ta on elav legend muusikas ja kõikide muusikute poolt väga austatud mees.
  • Bassimees James Lomenzo, kes teinud koostööd: White Lion, Megadeth, Black label Society, Ozzy Osborune, Slash.
  • Kitarridel Brent Woods, kes on löönud kaasa meestega: Vince Neil, Sebastian Bach, Bonzo Bash.
"Suvel ei ole ma Eestisse jõudnud juba mitu aastat ja olen väga põnevil ka Rock Summeri ootuses," kinnitab Maarja.