teisipäev, 20. august 2013

PILDID: LENNA JA PIRET TARTU ÖÖLAULUPEOL

Esmaspäeval toimus Tartus öölaulupidu Järjepidevus, mida käis kuulamas-vaatamas umbes 20 000-25 000 inimest. Paljud tasuta öölaulupeole saabunud inimesed pidid suure publikuhuvi tõttu jääma lauluväljaku väravate taha.

Otseülekande Tartust tegi ka Eesti Televisioon, ülekannet juhtisid saate "Pealtnägija" kolleegid Piret Järvis ja Rasmus Kagge:




























Üritusel osales ka Lenna Kuurmaa. Esimene lugu, mida ta kell 21:45 ETV otseülekandes esitas, oli duett "Sinuni" koos Ott Leplandiga. Kusjuures- kui Lenna oli juba lavale tulnud, skandeeris rahvas veel "Korrata!" Oti äsjaesitatud euroloole "Kuula", mispeale Ott otsustas pala uuesti esitada. Peale seda oli lõpuks nende dueti kord, mis lõppes kallistusega:














Seejärel laulis Lenna loo "Mina jään". Teda saatis kitarril Mihkel Raud, kes öölaulupeol mängis kitarri ka ansamblis Singer Vinger:





















Kella poole ühe ajal öösel tuli Kuurmaa taaskord rahva ette, et esitada isamaaline pala "Sind surmani":





















Lauljatari viimane etteaste oli kella kolmveerand ühe ajal, mil kõik öölaulupeo solistid esitasid Vanemuise sümfooniaorkestriga loo "Ei ole üksi ükski maa":




















Kell üks öösel lõppema pidanud peo teleülekanne sai läbi kell 01:48. Kordust saab vaadata teisipäeval, 20. augustil kella 11.30-st ETV2-st.